haroLink®

  • Stalalarmering
  • Separate Stal doormelding
  • Dubbele zekerheid
  • Betrouwbare reactie
  • Aggregaat/fase detectie alarm
  • Mobile App monitoring
  • Sabotage doormelding
  • IP-Verbinding

Lees meer

Een eigen telefooncentrale en toch de voordelen van VoIP

haro beveiliging en telecom levert, implementeert en onderhoudt volwaardige en stabiele VoIP telefooncentrales. Deze VoIP telefooncentrale kan fysiek op locatie worden geplaatst of redundant worden uitgevoerd in onze datacenters.

Waarom een eigen telefooncentrale?

Naast ons hosted VoIP platform bieden wij volwaardige telefooncentrales, om aan specifieke klantbehoeftes te kunnen voldoen. Dit zou kunnen gaan om volledig specifieke hotel applicaties, of over een uitgebreid callcenter waarbij uw CRM pakket gekoppeld zit aan de telefooncentrale. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van maatwerkoplossingen die kunnen worden uitgevoerd met een eigen VoIP telefooncentrale.

Een eigen Voice over IP telefooncentrale
De telefooncentrales die wij hiervoor gebruiken zijn volledig IP gebaseerd, wat inhoudt dat ze gebruik maken van het IP-netwerk en gekoppeld kunnen worden via het internet. Deze centrales kunnen hybride worden uitgevoerd waarbij er zowel ISDN lijnen, analoge lijnen als SIP trunks op aangesloten kunnen worden. Onze VoIP telefooncentrales leveren gegarandeerd meer flexibiliteit, stabiliteit en snelheid op dan de traditionele telefooncentrales.

Wanneer een eigen telefooncentrale?
Een eigen telefooncentrale adviseren wij doorgaans als er bijvoorbeeld geen toereikende internetverbinding op een locatie beschikbaar is. Ook kan het zijn dat de infrastuctuur (databekabeling) niet geschikt is voor VoIP telefonie of omdat er bijvoorbeeld meer dan 50 toestellen staan op 1 locatie. Kortom, er zijn meerdere redenen om een eigen (VoIP) telefooncentrale aan te schaffen.

Meer weten over VoIP telefooncentrales?
Wij delen graag onze kennis en expertise en informeren u tevens graag over de verschillende oplossingen.

 

 

SIP Trunking

Voorkom desinvesteringen en benut de voordelen van IP-telefonie in combinatie met een
bestaande "ISDN" of IP-telefooncentrale.


Zo werkt een SIP trunk
Een SIP Trunk verbindt de telefooncentrale aan het Hosted VoIP platform van X2COM waardoor traditionele ISDN en analoge lijnen overbodig worden. IP geschikte telefooncentrales kunnen rechtstreeks gekoppeld worden via deze SIP trunks, en traditionele ISDN telefooncentrales kunnen worden uitgevoerd met zogenaamde SIP naar ISDN gateway. Hierdoor heeft u geen analoge of ISDN lijn meer nodig en kunt u direct gaan besparen op uw abonnement- en gesprekskosten.

Is mijn telefooncentrale geschikt voor SIP trunking?
Tegenwoordig is bijna iedere telefooncentrale geschikt voor Voice over IP. Twijfelt u of uw centrale geschikt is? Neem gerust contact met onze op. Wij kunnen  beoordelen of uw centrale geschikt is.

Meer weten over SIP Trunking?
Wij delen graag onze kennis en expertise en informeren u graag over de mogelijkheid van SIP trunking.